Arama
Arama Sonuçları
İstanbul KSK’ya Fenerbahçe’den üst düzey ziyaret…
Fenerbahçe Futbol Akademi yöneticileri, İstanbul Kastamonuspor Başkanı Dr. İlker Dilek’in misafiri oldu.
İstanbul KSK ve Sarıyıldız’dan ‘kardeşlik’ buluşması
İstanbul Kastamonuspor ile İstanbul’da kamp yapan Sarıyıldız SK, dostluk maçı kapsamında bir araya geldi.
Şampiyon İstanbul KSK
İstanbul U15/A Liginde mücadele eden İstanbul Kastamonuspor'un gençleri, zorlu lig maratonunu 33 puanla zirvede tamamlayarak şampiyonluğa ulaştı.
Rektör Acar’dan İstanbul KSK’ya büyük destek…
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü hemşehrimiz Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, İstanbul Kastamonuspor’un üniversite kampüsünde gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret ederek teknik heyet ve oyuncularla sohbet etti.
İstanbul KSK dörtledi
1.amatör ligde mücadele eden İstanbul Kastamonu Spor, 9.hafta maçını Şirinevler spor ile yaptı. deplasmanda karşılaştığı Şirinevler sporu 3-0 mağlup eden takım, üstü üste 4.galibiyetini aldı.
İstanbul KSK maçında kavga!
U18 Türkiye Şampiyonası grup elemeleri 7. Grup 5. hafta mücadelesinde tribünlerde kavga çıktı. Emniyet güçleri kavgayı güçlükle ayırdı.
İstanbul KSK, memleketini unutmadı!
İstanbul'da ilimizi başarıyla temsil eden İstanbul Kastamonuspor, Kastamonu'da amatör spor kulüplerine dev destek için kolları sıvadı ve Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) sponsorluğunda amatör spor kulüplerine 3 milyon liralık malzeme desteği sağlayacak.
İstanbul KSK U16 hükmen kazandı
İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü U16 takımının Yeni Özkartalspor U16 ile oynayacağı müsabaka, rakip takımın PCR testlerinde yaşanan sorun nedeniyle maçın hakemi tarafından tatil edildi
İstanbul KSK, ilk maçında göz doldurdu
İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü U18 Takımı, 1. Amatör U18 Ligi ilk maçında 1907 Ataköy Çobançeşme’yi mağlup etmeyi başardı
İstanbul KSK, HDI Sigorta ile anlaştı
Amatör liglerde mücadele eden İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü, HDI Sigorta ile sponsorluk anlaşmasına imza attı